София, 3-стаен в Надежда 2 пред Акт 16!

  • Кат. номер: 0138

 

  • РЗП: 80 кв. м.
  •  ЗП: 69 кв.м
  •  Общи части: 11 кв. м.
  •  Етаж: 2 от 5
  •  Стаи: 3

 

 

 

 

Trustconsult представя на вашето внимание тристаен апартамент състоящ се от дневна, две спални, две тераси и баня+WC. Изложението на апартамента е юг-изток с изглед към вътрешния двор на сградата, много тихо и спокойно място. Апартаментът се намира в сграда пред АКТ 16. Сградата е в близост до детска градина, училище, Северен парк и се намира между две метростанции "Надежда" и "Бели Дунав".

 

 

 

Данни за контакт:

Viber и WhatsApp:

☎ +359 988 992 998

☎+359 878 514 206

68 000,00 €
Резервация на имот
Как да купя?
Резервация на имот

Можете да направите резервация на имот, който сте харесали с депозит от € 2000, който може да платите в брой или по банков път. Депозита е валиден 14 дни, след което следва да се подпише предварителен договор.

 

Комисионната, която трябва да се заплати на агенцията е в размер на 3% (без ДДС) от продажната му цена, (но не по-малко от 1000 евро) се заплаща при подписване на предварителния договор за покупко-продажба.

Как да купя?

Какво трябва да знаете, ако искате да купите този имот?

 

1. Голяма част от проектите за апартаменти ново строителство, които предлагаме, са без комисиона за купувача. Обикновено това е посочено в презентацията на самия проект. Въпреки това попитайте агента за контакт, дали дължите комисиона за конкретния имот.

 

2. В обявената цена на имота не са включени комисионното възнаграждение на TRUSTCONSULT (когото такова е дължимо) и държавните разходи по сделката (местен данък, нотариални такси и такса към Агенцията по вписванията, които (данък и такси), възлизат общо на около 3,5 - 4,0% от стойността на имота.

 

3. Обичайното комисионно възнаграждение, което дължите при покупка на имот е 3% (без ДДС) от продажната му цена, но не по-малко от 1000 евро, без ДДС.

 

За консултация във връзка с изчисляване на разходите по сделката, можете да се свържете с нас.

 

3. Можете да получите безплатна консултация за избора на най-подходящия за Вас имот, като се свържете с нас и се договорите за среща.

 

4. Тук можете да видите практическите съвети на НАП при наемане, покупка и продажба на недвижими имоти.