София, Връбница 2 - Двустаен апартамент в "Garden Residence"!

 • Кат. номер: 0201
 • РЗП - 77,93 кв. м.
 • ЗП - 66.34 кв.м.
 • Етаж: 1 от 9
 • Състояние: в проект

 

БЕЗ КОМИСИОНА ОТ КУПУВАЧА!

 

TRUSTCONSULT представя на вашето внимание двустаен апартамент от проект  „Garden Residence“ - затворен жилищен комплекс в ж.к. „Връбница 2“ непосредствено до бул. „ Ломско шосе “ и на 150 метра разстояние и метростанция „Бели Дунав“. 

 

Апартаментът се състои от антре, дневна с кухнески бокс, 1 спалня, 1 баня с тоалетна, килер, тераса

64 408,00 €
Подробно описание
Резервация на имот
Как да купя
Подробно описание

Жилищен Комплекс Garden Residence

 

 • Цени от 42 656 € до 96 818 €675 €/m2
 • Обща площ от 66.5 mдо 152.7 m2
 • Брой етажи на сградата:  9
 
 

Жилищен комплкес "Garden Residence" ще е от затворен тип и ще е разположен върху площ от 15 000 кв.м. Проекта предвижда поетапно изграждане на разгъната застроена площ от общо 65 000 кв.м. или 11 самостоятелни жилищни сгради с общо 600 апартамента. Всяка сграда ще разполага със собствен вход, подземен/наземен паркинг, търговски обекти и асансьори. Сградите ще бъдът разположени по периферията на парцела, а вътрешната част, която представлява 40% от общата площ на парцела ще включва изграждане на собствена инфраструктора, озеленени места за отдих, детски площадки и парко места. Жилищния комплкес ще има 150 м. излаз към бул. Ломско шосе и ще граничи с метростанция „Ломско Шосе“ и метростанция „Бели Дунав“. В непосредствена близост се намират училища, детски градини, Била, Лидъл, Фантастико, Т-маркет, Сверен и Западен парк. Жилищният комплекс няма да има такса поддръжка, а във всеки отделен етап ще се учреди етажна собственост.

 

Комплексът ще предоставя двустайни, тристайни и четиристайни апартаменти с функционални разпределения и правилни форми на помещенията.

Към момента започва изграждането на етап 1 и 2, които са разпложени в Югоизточната част на парцела, при кръстовището на ул. Тричко Велев и ул. Борислав Кръстанов. Двата етапа се състоят от партер, 9 жилищни етажа и разполагът с общо 101 бр. апартаменти. Комплексът е разположен на спокойно, но комуникативно място, в северната част на София, в непосредствена близост до училища, магазини и транспортни връзки. Сградите са с луксозен и модерен облик, придаден от дизайнерското съчетание на еталбонд, камък и екстериорна мазилка.

 

Пешеходните подходи към сградата са осигурени от ул. Тричко Велев и ул. Борислав Крастанов. Рампата за достъп до подземния паркинг е разположена югоизточно от Етап «1» откъм ул. Тричко Велев. В подземния паркинг са осигурени 72 паркоместа, в това число 28 броя механизми за двуетажно паркиране. В североизточната част на етап 1 е разположена абонатна станция за инсталационни и складови нужди. Достъпа от жилишните нива се осъществява посредством два броя стъбищни клекти с по два асансьора.

 

Етап I - разполага с 59 апартамента и 6 търговски обекта

Етап II – разполага с 42 апартамента и 3 търговаски обекта

Паркоместа в гаражи на кота ± 0,00 – 15 бр. (гаражи)

Паркоместа на кота ± 0,00 – 21 бр. (вътрешен двор)

Общо помещение на кота ± 0,00 – 2бр.

Паркоместа в сутерен на -3,45 – 72 бр. (вкл. 28 броя механизми за двуетажно паркиране)

Абонатна станция на кота – 3,45 – 1 бр.

Техническо инсталационно помещение на кота – 3,45 – 1 бр.

Складови помещения на кота – 3,45 – 10 бр.

Складови помещения на коти от ± 3,45 дп ± 20,55 – 21 бр.

 

Техническа характеристика

Екстериорното проектно решение е съобразено с околното застрояване и преобладаващите съвременни тенденции в облика на новопостроените сгради в тази част на града. В образа на сградата е търсен атрактивен и раздвижен силует, не само към прилежашите улици, но и към вътрешността на имота.

За фасадните плоскости са иползвани следните завършващи материали:

- Партер и типови жилищни етажи (до кота +23.40 м) – силиковнова/силикатна външна мазилка в два основни цвята и три допълнителни цветя за отделни елементи и зони

- Подпокривни етажи – обшивка от гладка ламарина, която продължава като прикритие по скатните покриви

- Парапети – ажурни метални, с височина H=120 см от готов под

- Дограми – прозорци от 6 камерни PVC – профили с двоен стъклопакет; гаражни врати – ролетни, термоизолирани

- Общо 4 броя асансьори, 2 от които с товароносимост 400 кг и 2 с товароносимост 1000 кг. Достигат до първият подпокривен етаж на кота +23.4 м.

Външните стени и стените между отделните апартаменти са тухлени с дебелина 25 см. Вътрешните преградни стени са тухлени с дебелина 12 см. Към всяка асансьорна шахта е предвидено да се изпълни предстенна обшивка от 2 пласта гипсокартон и звукоизолация от 10 см каменна вата.

Основният покрив е плосък, тип „обърнат топъл покрив“. Скатните покриви в рамките на двата подпокривни етажа са бетонови, с наклон 45° и покритие от гладка ламарина. Покривните тераси, както и балконите и терасите по типовите етажи, се предвиждат с настилка от студоустойчива подова керамика.

Сградата е топлоизолирана както следва: 10 см EPS за всички ограждащи надземни стени; 5 см XPS по тавана на подземния гараж.

 

Местоположение

Сграда GardenResidence – Етап 1 и 2 се намират на ъгъла на ул. Тричко Велев и ул. Борислав Крастанов. Изключително комуникативно място, две метро спирки на 5 минути пешеходно разстояние (метростанция Ломско Шосе на 150 метра разстояние и метростанция Бели Дунав на 400 метра разстояние), няколко трамвайни, тролейни и автобусни линии. В района има голям брой градинки, само на 5 минути от Северен парк и на 10 минути от Западен парк. В радиус от 200 метра се намират множество детски градини, начални училища, гимназии, както и IX РПУ – участък Връбница. Също така в близост са и множество ресторанти, кафета, фитнес зали, болници и църкви, банкови офиси, бензиностанции, хранителни вериги (Била, Фантастико, Т-маркет, Кауфланд, Лидъл). Местоположението е с отлична инфраструктура и осигурен бърз достъп до центъра и всички квартали на столицата.

 

Характеристики на имота

 • Нова дограма - прозорци
 • Алармена система
 • Контролиран достъп
 • Охрана
 • Балкон
 • Тераса

 

Характеристики на района

 • Балнеология
 • Лов и риболов
 • Езера/Реки
 • Планини

 

 

Данни за контакт:

 

Viber и WhatsApp:
 +359 988 992 998
 +359 878 514 206

Резервация на имот

Можете да направите резервация на имот, който сте харесали с депозит от € 2000, който може да платите в брой или по банков път. Депозита е валиден 14 дни, след което следва да се подпише предварителен договор.

 

Комисионната, която трябва да се заплати на агенцията е в размер на 3% от покупната цена, (но не по-малко от 500 евро) се заплаща при подписване на предварителния договор за покупко-продажба.

Как да купя