София, Връбница 2 - Двустаен апартамент в "Garden Residence"!

 • Кат. номер: 0201
 • РЗП - 77,93 кв. м.
 • ЗП - 66.34 кв.м.
 • Етаж: 1 от 9
 • Състояние: в проект

 

БЕЗ КОМИСИОНА ОТ КУПУВАЧА!

 

TRUSTCONSULT представя на вашето внимание двустаен апартамент от проект  „Garden Residence“ - затворен жилищен комплекс в ж.к. „Връбница 2“ непосредствено до бул. „ Ломско шосе “ и на 150 метра разстояние и метростанция „Бели Дунав“. 

 

Апартаментът се състои от антре, дневна с кухнески бокс, 1 спалня, 1 баня с тоалетна, килер, тераса

64 408,00 €
Подробно описание
Резервация на имот
Как да купя?
Подробно описание

Жилищен Комплекс Garden Residence

 

 • Цени от 42 656 € до 96 818 €675 €/m2
 • Обща площ от 66.5 mдо 152.7 m2
 • Брой етажи на сградата:  9
 
 

Жилищен комплкес "Garden Residence" ще е от затворен тип и ще е разположен върху площ от 15 000 кв.м. Проекта предвижда поетапно изграждане на разгъната застроена площ от общо 65 000 кв.м. или 11 самостоятелни жилищни сгради с общо 600 апартамента. Всяка сграда ще разполага със собствен вход, подземен/наземен паркинг, търговски обекти и асансьори. Сградите ще бъдът разположени по периферията на парцела, а вътрешната част, която представлява 40% от общата площ на парцела ще включва изграждане на собствена инфраструктора, озеленени места за отдих, детски площадки и парко места. Жилищния комплкес ще има 150 м. излаз към бул. Ломско шосе и ще граничи с метростанция „Ломско Шосе“ и метростанция „Бели Дунав“. В непосредствена близост се намират училища, детски градини, Била, Лидъл, Фантастико, Т-маркет, Сверен и Западен парк. Жилищният комплекс няма да има такса поддръжка, а във всеки отделен етап ще се учреди етажна собственост.

 

Комплексът ще предоставя двустайни, тристайни и четиристайни апартаменти с функционални разпределения и правилни форми на помещенията.

Към момента започва изграждането на етап 1 и 2, които са разпложени в Югоизточната част на парцела, при кръстовището на ул. Тричко Велев и ул. Борислав Кръстанов. Двата етапа се състоят от партер, 9 жилищни етажа и разполагът с общо 101 бр. апартаменти. Комплексът е разположен на спокойно, но комуникативно място, в северната част на София, в непосредствена близост до училища, магазини и транспортни връзки. Сградите са с луксозен и модерен облик, придаден от дизайнерското съчетание на еталбонд, камък и екстериорна мазилка.

 

Пешеходните подходи към сградата са осигурени от ул. Тричко Велев и ул. Борислав Крастанов. Рампата за достъп до подземния паркинг е разположена югоизточно от Етап «1» откъм ул. Тричко Велев. В подземния паркинг са осигурени 72 паркоместа, в това число 28 броя механизми за двуетажно паркиране. В североизточната част на етап 1 е разположена абонатна станция за инсталационни и складови нужди. Достъпа от жилишните нива се осъществява посредством два броя стъбищни клекти с по два асансьора.

 

Етап I - разполага с 59 апартамента и 6 търговски обекта

Етап II – разполага с 42 апартамента и 3 търговаски обекта

Паркоместа в гаражи на кота ± 0,00 – 15 бр. (гаражи)

Паркоместа на кота ± 0,00 – 21 бр. (вътрешен двор)

Общо помещение на кота ± 0,00 – 2бр.

Паркоместа в сутерен на -3,45 – 72 бр. (вкл. 28 броя механизми за двуетажно паркиране)

Абонатна станция на кота – 3,45 – 1 бр.

Техническо инсталационно помещение на кота – 3,45 – 1 бр.

Складови помещения на кота – 3,45 – 10 бр.

Складови помещения на коти от ± 3,45 дп ± 20,55 – 21 бр.

 

Техническа характеристика

Екстериорното проектно решение е съобразено с околното застрояване и преобладаващите съвременни тенденции в облика на новопостроените сгради в тази част на града. В образа на сградата е търсен атрактивен и раздвижен силует, не само към прилежашите улици, но и към вътрешността на имота.

За фасадните плоскости са иползвани следните завършващи материали:

- Партер и типови жилищни етажи (до кота +23.40 м) – силиковнова/силикатна външна мазилка в два основни цвята и три допълнителни цветя за отделни елементи и зони

- Подпокривни етажи – обшивка от гладка ламарина, която продължава като прикритие по скатните покриви

- Парапети – ажурни метални, с височина H=120 см от готов под

- Дограми – прозорци от 6 камерни PVC – профили с двоен стъклопакет; гаражни врати – ролетни, термоизолирани

- Общо 4 броя асансьори, 2 от които с товароносимост 400 кг и 2 с товароносимост 1000 кг. Достигат до първият подпокривен етаж на кота +23.4 м.

Външните стени и стените между отделните апартаменти са тухлени с дебелина 25 см. Вътрешните преградни стени са тухлени с дебелина 12 см. Към всяка асансьорна шахта е предвидено да се изпълни предстенна обшивка от 2 пласта гипсокартон и звукоизолация от 10 см каменна вата.

Основният покрив е плосък, тип „обърнат топъл покрив“. Скатните покриви в рамките на двата подпокривни етажа са бетонови, с наклон 45° и покритие от гладка ламарина. Покривните тераси, както и балконите и терасите по типовите етажи, се предвиждат с настилка от студоустойчива подова керамика.

Сградата е топлоизолирана както следва: 10 см EPS за всички ограждащи надземни стени; 5 см XPS по тавана на подземния гараж.

 

Местоположение

Сграда GardenResidence – Етап 1 и 2 се намират на ъгъла на ул. Тричко Велев и ул. Борислав Крастанов. Изключително комуникативно място, две метро спирки на 5 минути пешеходно разстояние (метростанция Ломско Шосе на 150 метра разстояние и метростанция Бели Дунав на 400 метра разстояние), няколко трамвайни, тролейни и автобусни линии. В района има голям брой градинки, само на 5 минути от Северен парк и на 10 минути от Западен парк. В радиус от 200 метра се намират множество детски градини, начални училища, гимназии, както и IX РПУ – участък Връбница. Също така в близост са и множество ресторанти, кафета, фитнес зали, болници и църкви, банкови офиси, бензиностанции, хранителни вериги (Била, Фантастико, Т-маркет, Кауфланд, Лидъл). Местоположението е с отлична инфраструктура и осигурен бърз достъп до центъра и всички квартали на столицата.

 

Характеристики на имота

 • Нова дограма - прозорци
 • Алармена система
 • Контролиран достъп
 • Охрана
 • Балкон
 • Тераса

 

Характеристики на района

 • Балнеология
 • Лов и риболов
 • Езера/Реки
 • Планини

 

 

Данни за контакт:

 

Viber и WhatsApp:
 +359 988 992 998
 +359 878 514 206

Резервация на имот

Можете да направите резервация на имот, който сте харесали с депозит от € 2000, който може да платите в брой или по банков път. Депозита е валиден 14 дни, след което следва да се подпише предварителен договор.

Как да купя?

Какво трябва да знаете, ако искате да купите този имот?

 

1. Голяма част от проектите за апартаменти ново строителство, които предлагаме, са без комисиона за купувача. Обикновено това е посочено в презентацията на самия проект. Въпреки това попитайте агента за контакт, дали дължите комисиона за конкретния имот.

 

2. В обявената цена на имота не са включени комисионното възнаграждение на TRUSTCONSULT (когото такова е дължимо) и държавните разходи по сделката (местен данък, нотариални такси и такса към Агенцията по вписванията, които (данък и такси), възлизат общо на около 3,5 - 4,0% от стойността на имота.

 

3. Обичайното комисионно възнаграждение, което дължите при покупка на имот е 3% (без ДДС) от продажната му цена, но не по-малко от 1000 евро се заплаща при подписване на предварителния договор за покупко-продажба.

 

За консултация във връзка с изчисляване на разходите по сделката, можете да се свържете с нас.

 

3. Можете да получите безплатна консултация за избора на най-подходящия за Вас имот, като се свържете с нас и се договорите за среща.

 

4. Тук можете да видите практическите съвети на НАП при наемане, покупка и продажба на недвижими имоти.