Кърджали, Любино - Еко къща за гости в източни Родопи!

  • Кат. номер: 0190
  • РЗП: 166.00M2
  • Спални: 3
  • Етажи: 2
  • Отопление: Конвектори / Горелки за дърва
  • Вид строителство: Камък, 1970 г.
  • Градина: 1600м. + Поляна
  • Изложение: Юг

 

TRUSTCONSULT предлага на вашето внимание уникален имот и изключителна Еко къща за гости! Разположена на ръба на самобитното село Любино, на билото на хълм с панорамен изглед към Източни Родопи, къщата предлага уникално преживяване!

144 200,00 €
Подробно описание
Резервация на имот
Как да купя
Подробно описание

Къщата е построена през 1970 г. от майстор занаятчия и притежава просторни стаи, високи тавани, големи прозорци и каменни стени с дебелина 70 см, които поддържат интериора хладен в горещото лято и топъл през зимата. Къщата е реновирана с нови дървени подове, прозорци, врати, водопровод, електричество, облицовани бани и две кухни изработени по поръчка. Всички дървени мебели са изработени на място и са по поръчка.

 

Къщата е разделена на две отделни жилищни помещения с външни стълби. Приземният етаж се състои от фоайе / дневна зона с горелка за дърва, голяма оборудвана кухня с трапезарна маса в стил селска къща, просторна баня с голяма вана и двойна спалня с дърва.

 

Горният етаж се състои от кухненски бокс, две големи спални, просторна баня с душ кабина и отделна тоалетна.

Всички стаи имат зашеметяваща гледка към планината. В къщата могат да нощуват общо 9 души. 

Имотът може да се използва като семеен или ваканционен дом.

В имота има високоскоростен интернет с Wi-Fi.

Паркинг за 8+ автомобила.

 

Градина: Градинските площи са широко озеленени и умело са разпределени в работни и релаксиращи зони. Работната зона на градината е затворена с ограда и разделена на 2 зеленчукови градини, 12-метрова оранжерия заедно с каменни помещения за пилета и друг дребен добитък.

 

 

Данни за контакт:
Viber и WhatsApp:
 +359 988 992 998
 +359 878 514 206

Резервация на имот

Можете да направите резервация на имот, който сте харесали с депозит от € 2000, който може да платите в брой или по банков път. Депозита е валиден 14 дни, след което следва да се подпише предварителен договор.

 

Комисионната, която трябва да се заплати на агенцията е в размер на 3% от покупната цена, (но не по-малко от 500 евро) се заплаща при подписване на предварителния договор за покупко-продажба.

Как да купя