Варна, Монолитна къща на 3 етажа до ФК!

  • Кат. номер: 0124
  • РЗП 630 кв.м.
  • ДВОР 130 кв. м.

Самостоятелна триетажна ъглова къща срещу Морската градина - край Летния театър и Фестивалния комплек.
Парцелът е ъглов 130 кв.м с гледка към морето и с три самостоятелни входа.

 

1 600 000,00 €
Подробно описание
Резервация на имот
Как да купя
Подробно описание


Имота е построен през 1928 година. Сградата е след основен ремонт и позволява неограничено надстрояване от бъдещия собственик. Подходяща е за офис, за търговска дейност, за живеене или комбинацията между тях. 

В съседство на имота има още 4 къщи: Две, от които притежава собственика, 3-тата дори и да се продава има твърде много собственици и е разделена на стаи, 4-тата е Търговската Камара на гр. Варна и на ъгъла има един висок блок. Така в това каре, най- идеалната локация се заключава в първите две сгради (ъгловата къща и нова къща на 5 нива), като по този начин се оформя едно изключително атрактивно каре. То ще позволи на бъдещия собственик да направи по- мащабен строеж, което ще му позволи НЕОГРАНИЧЕНО надстрояване и над двете сгради. При проявен интерес, собственика би съдействал съседната сграда да бъде закупена при преференциални цени с цел бъдещ мащабен строеж.

Сградата е новопостроена - стилна, с много финес и дизайнерска изработка. Сградата има нетрадиционни за района открити тераси на всеки един от етажите и изключително функционална покривна тераса на две нива, разкриваща 360-градусова панорамна гледка към целия морски залив. Самите витрини на прозорците гледат към неповторимия за Морската градина - „Алпиниум“. Магнетичната огромна тераса на две нива може да осъществи всяка фантазия на бъдещите собственици.

Описание на 5 нива на сградата:

1 ниво - въпреки, че част от него е под земята, разполага с над 2-метрови витрини и красиво стълбище, което създава много приятно усещане. Има собствен вход и е подходящ за отдаване под наем (например за козметично студио, спа салон и др.) или може да се инсталира голям вътрешен басейн за лично ползване според оригиналните виждания за сградата.

2-3 и 4 са жилищни нива, но собственика може да вземе и други решения. Нивата разполагат със самостоятелни санитарни помещения, камина „Devile“, спални на 3 и 4 ниво, както и кухненски бокс и зимна градина.

5 ниво - открита 2-етажна тераса, подходяща за инсталиране на джакузи, басейн или барбекю.

Имота по настоящем разполага с италиански мебели, и ако бъдещия собственик е почитател на италианското обзавеждане, може да ги запази. 

 

Данни за контакт:

Viber и WhatsApp:
 +359 988 992 998
+359 878 514 206

Резервация на имот

Можете да направите резервация на имот, който сте харесали с депозит от € 2000, който може да платите в брой или по банков път. Депозита е валиден 14 дни, след което следва да се подпише предварителен договор.

 

Комисионната, която трябва да се заплати на агенцията е в размер на 3% от покупната цена, (но не по-малко от 500 евро) се заплаща при подписване на предварителния договор за покупко-продажба.

Как да купя