Офис под наем до метростанция "Красно село"

  • Кат. номер: 0168

Офис под наем до метростанция "Красно село"

 

  • 65 кв. м.
  • помещения: 2
  • лице с витрини
  • полуоборудван

 

150,00 €
Подробно описание
Резервация на имот
Как да купя?
Подробно описание

Едно предлжение за съвместно ползване (може и почасово) на офис. Намира се на партер, около 65 кв.м, две помещения, цялото лице е витрини, климатик полуоборудван, инсталация за интернет, до безплатен паркинг на площад "Съвет на Европа" и до МС "Кр. село".


Подходящ за адвокатска кантора, близо до Софийски районен съд и на 5 минути пеша от НДК, тур.агенция, агенция недвижими имоти, почасово занимание - езиково обучение, предствителство, занималня и др.

 

 

Данни за контакт:


Viber и WhatsApp:
 +359 988 992 998  между 10 и 18 ч 

 

Резервация на имот

Можете да направите резервация на имот, който сте харесали с депозит от € 2000, който може да платите в брой или по банков път. Депозита е валиден 14 дни, след което следва да се подпише предварителен договор.

Как да купя?

Какво трябва да знаете, ако искате да купите този имот?

 

1. Голяма част от проектите за апартаменти ново строителство, които предлагаме, са без комисиона за купувача. Обикновено това е посочено в презентацията на самия проект. Въпреки това попитайте агента за контакт, дали дължите комисиона за конкретния имот.

 

2. В обявената цена на имота не са включени комисионното възнаграждение на TRUSTCONSULT (когото такова е дължимо) и държавните разходи по сделката (местен данък, нотариални такси и такса към Агенцията по вписванията, които (данък и такси), възлизат общо на около 3,5 - 4,0% от стойността на имота.

 

3. Обичайното комисионно възнаграждение, което дължите при покупка на имот е 3% (без ДДС) от продажната му цена, но не по-малко от 1000 евро се заплаща при подписване на предварителния договор за покупко-продажба.

 

За консултация във връзка с изчисляване на разходите по сделката, можете да се свържете с нас.

 

3. Можете да получите безплатна консултация за избора на най-подходящия за Вас имот, като се свържете с нас и се договорите за среща.

 

4. Тук можете да видите практическите съвети на НАП при наемане, покупка и продажба на недвижими имоти.