Испания, Ciudad Jardín - Апартаменти на брега на Средиземно море!

  • Кат. номер: 0114

Aпартаменти за продажба в Марина д' Ор, Оропеса дел Мар, Кастелон.

Инвестиции на брега на Средиземно море в един от най-добрите крайбрежни райони на Испания, природен резерват, с кристално бистра вода, на плажа на „Рибера де Кабанес”!

 

  • Богат избор на апартаменти с една, две и три спални
  • Над 30 вида различни апартаменти с изглед към морето
  • Гъвкав и разсрочен план на плащане
  • Цени от 115 000€ / 441 € кв. м.
115 000,00 €
Подробно описание
Резервация на имот
Как да купя
Подробно описание

Сградата „Ciudad Jardín” се намира на брега на Средиземно Море – Costa de Azahar, между Валенсия и Барселона, с изглед към морето, в район с изключителна природа, изумрудено синьо море и повече от 300 слънчеви дни в годината.


Апартаментите, които предлагаме, имат 1, 2 или 3 спални, отделен хол, отделна кухня, 2 бани, тераса над 18 кв.м. с мека мебел, различно площообразуване, например около 85 квадратни метра. Има повече от 30 различни вида апартаменти, всички с изглед към морето. Предлага се гъвкъв и разсрочен начин на плащане. В момента те са в процес на изграждане, с очакван срок за предаване - втората половина на 2021 година, въпреки че имаме завършени апартаменти и в други сгради.


Жилищата са лукзозно строителство, висок клас, като външно и вътрешно изпълнение и се предлагат напълно завършени и луксозно обзаведени, до ключ, вкл. картини, спално бельо, кухненска посуда, всичко изпипано до най- малкия детайл, точно по същия начин, както изглеждат на снимките. Те представляват отлична инвестиция.
Разпределението на апартаментите е идеално, без коридори. Слънцето изпълва със светлина всички стаи, които имат външен изглед и фантастични тераси. Всички апартаменти имат паркинг, който е включен в цената.
Предвидена е модерна, свежа, изчистена фасада със стъклени парапети, което ще ви позволява да се насладите на изключителната гледка. В допълнение, сградата разполага с уникални общи части със зелени площи, дизайнерски басейн, джакузи, зона за деца, зона за отди.


Местоположението на сградата е изключително, в един от най-добрите райони на девствения естествен плаж на брега на Средиземно Море, природен резерват, с кристално бистра вода, на плажа на „Рибера де Кабанес”. Осигурен е директен достъп чрез дървени пътеки директно до плажа. Също така е включен в списъка на един от най-добрите крайбрежни райони в Испания – отличен със син флаг.

 

Данни за контакт:


Viber и WhatsApp:
 +359 988 992 998
 +359 878 514 206

Резервация на имот

Можете да направите резервация на имот, който сте харесали с депозит от € 2000, който може да платите в брой или по банков път. Депозита е валиден 14 дни, след което следва да се подпише предварителен договор.

 

Комисионната, която трябва да се заплати на агенцията е в размер на 3% от покупната цена, (но не по-малко от 500 евро) се заплаща при подписване на предварителния договор за покупко-продажба.

Как да купя