София, кв. Фондови жилища, Тристаен апартамент след ремонт!

  • Кат. номер: 0116
  • ЗП - 70 кв. м.
  • Етаж: 7-ти от 8
  • Вид строителство: Панел
  • Изложение: югозападно

 

Предлагаме на вашето внимание непреходен, топъл двустаен апартамент преустроен в тристаен.

74 000,00 €
Подробно описание
Резервация на имот
Как да купя?
Подробно описание

Апартаментът се състои от две самостоятелни спални, коридор, баня с тоалетна, просторен хол с всекидневна и кухня, тераса с изход от едната спалня и всекидневната.

Настилките са естествен и ламиниран паркет, гранитогрес - в кухненската част и на терасата. Банята е на терокат и фаянс с монтирани уреди и аксесоари. Стените са на шпакловка и боядисани, като в хола има положен декоративен камък с вградено лед осветление. Таваните в повечето помещения са изградени от гипсокартон с положена изолационна вата и вградено осветление. В холната част има изградена вентилация. Дограмата е PVC с монтирани щори „ден-нощ“. Терасата е остъклена с плъзгащи стъклопакетни стъкла.

Жилището е след ремонт и с югозападно изложение. Отоплението е ТЕЦ, като в хола има и инверторен климатик. Продава се с частично обзавеждане: вградена кухня с абсорбатор изработена по индивидуален проект и вграден в коридора гардероб.

Имотът е готов за живеен е и не се нуждае от никакви допълнителни СМР. В цената е включено наличното в имота обзавеждане и оборудване. Продава се така както се вижда на снимките.

Близо до жилището се намира хипермаркет Кауфланд, метростанция Мария Луиза, спирки на автобуси, трамвай, 100 ОУ „Найден Геров”, ДГ 48 „Братя Грим” и Читалище „Веда”. Пред блока има достатъчно място за свободно паркиране.

 

Данни за контакт:

Viber и WhatsApp:
 +359 988 992 998
+359 878 514 206

Резервация на имот

Можете да направите резервация на имот, който сте харесали с депозит от € 2000, който може да платите в брой или по банков път. Депозита е валиден 14 дни, след което следва да се подпише предварителен договор.

Как да купя?

Какво трябва да знаете, ако искате да купите този имот?

 

1. Голяма част от проектите за апартаменти ново строителство, които предлагаме, са без комисиона за купувача. Обикновено това е посочено в презентацията на самия проект. Въпреки това попитайте агента за контакт, дали дължите комисиона за конкретния имот.

 

2. В обявената цена на имота не са включени комисионното възнаграждение на TRUSTCONSULT (когото такова е дължимо) и държавните разходи по сделката (местен данък, нотариални такси и такса към Агенцията по вписванията, които (данък и такси), възлизат общо на около 3,5 - 4,0% от стойността на имота.

 

3. Обичайното комисионно възнаграждение, което дължите при покупка на имот е 3% (без ДДС) от продажната му цена, но не по-малко от 1000 евро се заплаща при подписване на предварителния договор за покупко-продажба.

 

За консултация във връзка с изчисляване на разходите по сделката, можете да се свържете с нас.

 

3. Можете да получите безплатна консултация за избора на най-подходящия за Вас имот, като се свържете с нас и се договорите за среща.

 

4. Тук можете да видите практическите съвети на НАП при наемане, покупка и продажба на недвижими имоти.