Варна, с. Китка, Парцел + инвестиционен проект за 3 къщи!

  • Кат. номер: 0155
  • УПИ - 2229 кв.м 
  • Варна, с. Китка
  • Ток: Да
  • Вода: Да

 

Инвестиционен проект включващ: парцел, строителни книжа, платени такси, договори за присъединяване. 

Парцел с отлична инфраструктура с площ от 2 229 кв.м. разположен в непосредственна близост до автобусната спирка за град Варна.

Отличен инвестиционен жилищен проект в центъра на с. Китка, в близост до к.к. Камчия, на 17,8 км, южно от град Варна и на около 25 км от международното летище. 

59 000,00 €
Подробно описание
Резервация на имот
Как да купя
Подробно описание

Инвестиционен проект с 3 къщи от по 216 кв. м, с по 4 спални всяка, с обособен самостоятелен двор. Или 6 къщи, по две на калкан, със самостоятелни входове, с по 2 спални и голям дневен тракт (или 4 стаи) склад, 2 бани+WC. Можете да проявите гъвкавост.

  • С готови проекти, договори за присъединяване към електропреносна и ВиК мрежи, с платени всички такси, издадено разрешение за строеж и протокол 2 - строителна линия. 
  • С индивидуални дворни пространства и места за паркиране. С изградена обща паркосреда със зона за плажуване и басейн.
  • С възможност за седмично ваканционно настанявана до 50 души и постигане на висока годишна доходност, 12-16%.

Имоти с нисък годишен данък и такса битови отпадъци.

Заобиколени в радиус от 10-15 километра от световноизвестните, поставени под закрилата на ЮНЕСКО три природни резервата: Лонгоза; Камчия и Побити Камъни.

Разположени в екологично чиста, незастроена зона, сред естествени гори в близост до 40 километрова, девственна плажна ивица със златист пясък и кристално чиста вода, с дюни навлизащи стотици метри в гората. 

На около 20 минути с кола от центъра на Варна и международното летище.  

Подходящи за спокоен и природосъобразен начин на живот, на 10 минути с автомобил от устието на река Камчия и плажа на курорта. 

Това е районът от българското черноморие с най-здравословните климат и роза на ветровете. С най-доброто частно училище и спортен комплекс в България. Богат на трюфели, лов и риболов.

 

Данни за контакт:

Viber и WhatsApp:
 +359 988 992 998
 +359 878 514 206

Резервация на имот

Можете да направите резервация на имот, който сте харесали с депозит от € 2000, който може да платите в брой или по банков път. Депозита е валиден 14 дни, след което следва да се подпише предварителен договор.

 

Комисионната, която трябва да се заплати на агенцията е в размер на 3% от покупната цена, (но не по-малко от 500 евро) се заплаща при подписване на предварителния договор за покупко-продажба.

Как да купя