София, ТОП център, Многостаен апартамент!

  • Кат. номер: 0148
  • РЗП - 160 кв. м.
  • ЗП - 114 кв. м.
  • Етаж: 4-ти от 5

 

 

МНОГОСТАЕН АПАРТАМЕНТ В ТОП ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ!

 

Апартамент и земя в идеалния център на София, на 3 мин. пеш от Президентството и ЦУМ. Подходящ и за офис.

 

Разпределение: 5 просторни помещения: хол, три спални, едната спалня с нов вграден гардероб, оборудвана кухня с нова техника, две бани с две тоалетни.

159 000,00 € 153 000,00 €
Подробно описание
Резервация на имот
Как да купя
Подробно описание

Многостаен апартамент на едно от най-комуникативните места в идеалния център намиращ се на спирка на бул. Христо Ботев. Между две метро станции. Сградата е паметник на културата и е в реставрация.

 

Апартаментът се състои от пет самостоятелни стаи, две бани и две тоалетни. Масивни интериорни врати, ПВЦ дограма, стени – латекс и тапети, подова настилка – ламинат. Има изградено ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ с цифрови камери. Самостоятелна домофонна система. Имота е изключителна инвестиционна покупка. Перфектна локация и имот за AirBNB. Предлагаме оценка и съдействие за ипотечно кредитиране.

 

Жилището се намира на 4-и етаж от 5 етажна кооперация. На етаж са разположени по два апартамента. Изложението е И/З/Ю. Апартамнета е с изцяло подменени ел. и ВИК инсталации с вложени супер материали със сертификат за качество.

 

Добро отстояние от околните сгради. Във всички помещения има светлина целодневно. Банята и WC са с прозорче!

 

Изложение на спалните:

сп. 1 - И/Ю;

сп. 2 - Ю/З;

сп. 3 - И;

 

Хола е просторен. Кухнята е самостоятелна и е с източно изложение. Трапезарията също е самостоятелна и е с изложение - И/Ю.

 

Голяма баня с тоалетна и отделно друга тоалетна. Настилките в коридора и кухнята са теракот, а в стаите ламинат. Прозорците са с 5 камерна дограма.

 

Към апартамнета има 2 мазета с прозорци 12 кв. Имота е разположен на собствен парцел като от него към жилището принадлежат % ид.ч. Жилището е с ТЕЦ, всички ел. и ВИК инсталации са сменени, както в апартамента така и в сградата.

 

Сградата е без асансьор.

 

Данни за контакт:

Viber и WhatsApp:
 +359 988 992 998
 +359 878 514 206

Резервация на имот

Можете да направите резервация на имот, който сте харесали с депозит от € 2000, който може да платите в брой или по банков път. Депозита е валиден 14 дни, след което следва да се подпише предварителен договор.

 

Комисионната, която трябва да се заплати на агенцията е в размер на 3% от покупната цена, (но не по-малко от 500 евро) се заплаща при подписване на предварителния договор за покупко-продажба.

Как да купя