Варна, Масивна къща в ТОП център!

  • Кат. номер: 0145
  • РЗП - 188 кв. м.
  • Двор - 207 кв.м.
  • Вид строителство: Тухла от 1920 г.
  • Реновирана и санирана: 2018 г.
  • Парко място в двора

 

Предлагаме Ви, два етажа от триетажна масивна къща - Архитектурен паметник в ТОП центъра на гр. Варна,

Къщата е с дървен гредоред и се намира на тиха улица на метри от центъра на Варна и на 10 мин. от х-л „Черно море“ и Морската градина!

235 000,00 € 232 000,00 €
Подробно описание
Резервация на имот
Как да купя?
Подробно описание

 

Имота е строен през 1920 година, а е реновиран и саниран през 2018 г.

Вторият етаж е 73.35 кв.м. + 52 кв.м. идеални части от дворното място върху, което е построена сградата. Етажа се състои от: три стаи, кухня, санитарен възел, килер и остъклена тераса. Височина на таваните - 3.40 м.

Третият етаж е с обща ЗП от 97.30 кв. м. + 17.38 кв. м. ид. части и право на строеж върху дворното място върху, което е построена сградата + 25 кв. м. идеални части от дворното място. Височината на таваните е 2.70 м.
Разпределението на етажа е: три стаи, кухня, санитарен възел и килер.

Двата етажа са свързани с вътрешно стълбище от дърворезба в стил Арт Деко.

Външните стени на къщата в основата са 0,75 м. до покрива стават 0,45 м. Масивна и здрава къща. На последния етаж има въздушна възглавница и над нея е покрива.

Цената включва идеални части от дворното място и едно паркомясто в двора.

Агенцията работи с 3% комисионна. 

Данни за контакт:
Viber и WhatsApp:
 +359 988 992 998
 +359 878 514 206

Резервация на имот

Можете да направите резервация на имот, който сте харесали с депозит от € 2000, който може да платите в брой или по банков път. Депозита е валиден 14 дни, след което следва да се подпише предварителен договор.

 

Комисионната, която трябва да се заплати на агенцията е в размер на 3% (без ДДС) от продажната му цена, (но не по-малко от 1000 евро) се заплаща при подписване на предварителния договор за покупко-продажба.

Как да купя?

Какво трябва да знаете, ако искате да купите този имот?

 

1. Голяма част от проектите за апартаменти ново строителство, които предлагаме, са без комисиона за купувача. Обикновено това е посочено в презентацията на самия проект. Въпреки това попитайте агента за контакт, дали дължите комисиона за конкретния имот.

 

2. В обявената цена на имота не са включени комисионното възнаграждение на TRUSTCONSULT (когото такова е дължимо) и държавните разходи по сделката (местен данък, нотариални такси и такса към Агенцията по вписванията, които (данък и такси), възлизат общо на около 3,5 - 4,0% от стойността на имота.

 

3. Обичайното комисионно възнаграждение, което дължите при покупка на имот е 3% (без ДДС) от продажната му цена, но не по-малко от 1000 евро, без ДДС.

 

За консултация във връзка с изчисляване на разходите по сделката, можете да се свържете с нас.

 

3. Можете да получите безплатна консултация за избора на най-подходящия за Вас имот, като се свържете с нас и се договорите за среща.

 

4. Тук можете да видите практическите съвети на НАП при наемане, покупка и продажба на недвижими имоти.