София, Комплекс "Черна котка"

 • Кат. номер: 0142
 • Терен 13 545 кв. м
 • ОРЗП на новата базата - 1280 кв. м.
 • Етажи: 3
 • стаи 17
 • апартамети: 5
 • Басейн: 169 кв. м.  

Комплексът е разположен на стратегическо място – на магистрала  „Тракия”, непосредствено до околовръстния път, на 13  км. от центъра на София (площад „Александър Невски”), на 10 км. от международното летище „София”. До центъра на града  от 6.00 до 21.30 часа вървят маршрутни таксита.

Комплексът се намира на 3 км. от последната станция на метрото. Това го прави подходящ за развитие на различни бизнес дейности.

3 657 150,00 €
Подробно описание
Резервация на имот
Как да купя
Подробно описание

Общо разположение и площ: Комплексът е разположен на площ от 13 545 кв. м. с лице на магистралата. Предназначението на земята е сменено (многофункционална зона).

В парцела са направени над 200 броя иглолистни и широколистни насаждения (дървета и храсти). Това прави комплексът уютен, прохладен дори в горещите летни месеци и го изолира от магистралния шум. Комплексът е ограден с масивна желязна ограда с каменен фундамент.

Градината е добре подържана и в нея могат да се организират и провеждат различни мероприятия, частни и фирмени партита, коктейли, семинари, тимбилдинг сесии и други.

Инфараструктура: Комплексът се захранва с  разклонение от градския водопровод и има собствен сондаж с дебит 4.5 л./сек. и система за поливане. Поради липса на канализация в района са изградени 3 септични ями с достатъчен капацитет за нуждите на комплекса.

Електроснабдяването е от отстоящия на около 200 м. трафопост и е достатъчно по мощност за нуждите на комплекса.

Комплексът е газифициран с природен газ.

В дъното на комплекса на площ от 4 декара има УПИ за многофункционална сграда - 5000кв.м.                

Предоставяни услуги:

Комплексът има изградена съвременна база, състояща се от:

 1. Триетажна сграда с 17 стаи и 5 малки апартамента с ОРЗП 1280 кв. м.; в нея има още две семинарни зали на партера с по 40 места ; обширен кабинет на първия етаж, помещения и складове.
 2. Всички помещения са със собствен санитарен възел (стаите с душ кабини, а апартаментите с вани, LSD-телевизори с 24 програми, телефон. Сградата се отоплява на газ със собствено котле.
 3. Новата сграда е въведена в експлоатация юни 2009 г.
 4. Старата сграда има общо РЗП 240 кв. м. В нея са разположени 4  стаи със собствени санитарни възли за персонал, ресторантска зала с 50 места и кухня.

Комплексът има в градината лятно барбекю на дървени въглища.

В градината на различни места са разположени няколко стилни навеса, един от които има камина. В средата на парцела има едноетажна къща - 60 кв. м., която е  използвана от собствениците

 

Комплексът има лятна спортна база:

В дъното на парцела на около 3000 60 кв. м. е изграден открит плувен басейн,с 169 кв. м.  площ,

и 140 куб. м. вместимост. Около него са разположени 100 броя шезлонги с чадъри, приятно оформен бар за кафе, сандвичи и напитки. Изградени са външни душове с топла вода. В дясно от басейна има масивна сграда с полусутерен за обслужващите басейна машини и на първи етаж мъжка и дамска тоалетни и съблекални и малка сауна. В задната част на сградата има масажно помещение. Тази спортна част е красиво отделена от останалата градина с плътна стена от туя.

 

В комплекса е съграден, по волята на собствениците малък параклис „Света Петка”.

 

Данни за контакт:

Viber и WhatsApp:
 +359 988 992 998
+359 878 514 206

Резервация на имот

Можете да направите резервация на имот, който сте харесали с депозит от € 2000, който може да платите в брой или по банков път. Депозита е валиден 14 дни, след което следва да се подпише предварителен договор.

 

Комисионната, която трябва да се заплати на агенцията е в размер на 3% от покупната цена, (но не по-малко от 500 евро) се заплаща при подписване на предварителния договор за покупко-продажба.

Как да купя