Слънчев бряг, Студио в комплекс „Messembria Palm Resort 3“!

  • Кат. номер: 0136
  • РЗП - 38,42 кв. м.
  • Етаж: 1 от 6
  • Tухла от 2022 г.

 

Комплекс „Messembria Palm Resort 3“ се намира в тих район на Слънчев бряг - в близост до град Несебър, което позволява комфортен престой по всяко време на годината.

 
25 200,00 €
Подробно описание
Резервация на имот
Как да купя
Подробно описание

Комплексът е продължение на вече изградените комплекси “Messembria Palace” и “Messembria Resort” и е в средиземноморски стил с дизайнерско оформление, съчетаващо простота и изящество, построен с идеята за максимален комфорт.

Комплексът се намира в спокойна част на курорта Слънчев бряг, до зелена защитена територия с пясъчни дюни. Районът се отличава с широка  пясъчна ивица. В съседство се намират супермаркет, поликлиника, спортен комплекс и тенис стадион. Връзката с Несебър, с градски транспорт се осъществява за 2 минути; пеша разстоянието се изминава за 10 минути. До центъра на курорта Слънчев бряг може да се стигне с градски транспорт за 5 минути или пеша – за 20 минути.

Като строител се стремим да поддържаме репутацията на група апартхотели, които предлагат лукс на достъпни цени. Работим за нашите клиенти, които очакват висококачествено строителство и високо ниво на обслужване.

Комплексът е разположен в уникални озеленени и поддържани градини. Messembria Resort ще ви предостави условия да поддържате здравето си и доброто си физическо състояние – на разположение на собствениците и гостите на комплекса има 50-метров басейн с олимпийски размери, фитнес на открито. За най-малките има детска площадка, детски басейн, детски кът с аниматори.

В ресторант с тераса ще можете да похапнете вкусно, а на бара до басейна ще ви сервират разхладителни напитки.

За собствениците на автомобили са предвидени паркоместа.  Денонощната охраната на комплекса осигурява спокойствието на клиентите.

Комплексът представлява шестетажна сграда, състояща се от 145 апартамента. Вътрешното оформление на помещенията съответства и на най-изискания вкус. Апартаментите са с различна площ и от различни типове: от 29 до 96 кв. м, 1-2 бани (всички с душ и санитарен възел), 1-2 спални, хол, кухня; различни видове тераси/веранди - от най-малки /френски тип/ до големи тераси -уютни кътчета, които красят жилището. Апартаментите в комплекса са построени по индивидуален проект с внимание към най-малките детайли, което позвалява максимално оползотворяване на пространството и дневната светлина. 

Интериорът на апартаментите е изпълнен с първокласни материали, и е с уникален дизайн – съчетание на съвременност и традиции. Цветовете и багрите на комплекса подхранват въобръжението, а изисканото оформление на фасадите предизвиква възхищение.

 

Данни за контакт:

Viber и WhatsApp:
 +359 988 992 998
+359 878 514 206

Резервация на имот

Можете да направите резервация на имот, който сте харесали с депозит от € 2000, който може да платите в брой или по банков път. Депозита е валиден 14 дни, след което следва да се подпише предварителен договор.

 

Комисионната, която трябва да се заплати на агенцията е в размер на 3% от покупната цена, (но не по-малко от 500 евро) се заплаща при подписване на предварителния договор за покупко-продажба.

Как да купя