Морски бутиков хотел в центъра на Равда!

 • Кат. номер: 0129

 

 • РЗП - 1180 кв. м.
 • Етажи: 3
 • Тухла
 • Леглова база: 40 легла
 • Категория: 2 звезди
 •  Не се дължи ДДС

Особености: 

 • Локално отопление; 
 • Паркинг; Гараж; 
 • Обзаведен; 
 • Басейн; 
 • Конферентна зала; 
 • Ресторант; 
 • Панорамна гледка

Фантастичен бутиков морски хотел в курорт, квартал на Несебър. Истинска скъпоценност, прибрана в морската красота на Българското Черно море! 

 

 

 
334 900,00 €
Подробно описание
Резервация на имот
Как да купя
Подробно описание

Хотелът е разположен на приблизително 500 м. от плажа този чудесен хотел очаква новия си собственик!

Към хотела има три отделно регистрирани и категоризирани обекта:
1. Бистро с кухня.
2. Хотелска част.
3. Панорамно кафе-бар, находящо се на покрива на терасата, където е разположен и малък басейн.

БИСТРО
Предлага закуска, обяд и вечеря на гостуващите в хотела, както и на почиващите в района. Капацитетът му е до 35 места с възможност до 40 при организиране на семинари, банкети и други тържества. Кухнята е регистрирана по HACCP и отговаря на всички изисквания на ЕС. Разполага с асансьор за готовите поръчки/ястия, аспирация, хладилници, фризери и необходимото професионално оборудване и посуда за работа. Бистрото има и напълно оборудван бар за кафе, топли напитки, алкохолни и безалкохолни напитки. Оборудван е с кафе машина, ледогенератор, охладителна камера за съхранение на напитките и пълен набор от необходимата стъклена, порцеланова и метална посуда и прибори.

ХОТЕЛ
Хотелската част е разположена на три етажа и предлага 3 апартамента, 3 двойни стаи и 8 тройни стаи. Капацитетът им е от 28 до 40 места (28 постоянни легла и 12допълнителни). Обзаведени са напълно с хладилници, климатици, телевизори, инсталиран е интернет кабел, телефонна инсталация, пожароизвестяване. Отговаря на категория „3*” по отношение на архитектура и обзавеждане. Санитарното обзавеждане е на фирма Рока, Испания, специално за хотелско обзавеждане.
На всеки от етажите има изградени камериерски офиси, напълно оборудвани за обслужване на стаите.

ПАНОРАМНО КАФЕ-БАР
Изградено е на покривната тераса с размер 150 м2 и представлява приятно място за отдих и релаксация. Предлага впечатляваща панорама към морето, Несебър и Слънчев бряг. Разполага с 12 до 15 места и бар за топли и студени напитки. Прохлада осигурява малък басейн с размери 4 х 6 м и дълбочина 1,5 м и 8 шезлонга.

В хотела има изградени и две стаи за персонал със санитарна част.
Във фоайето на сградата има информация, магазин, офис и тоалетна за гостите на бистрото и почиващите в хотела.

Обектът е замислен и изграден с идеята да бъде малък ведомствен хотел за работниците и служителите на малки фирми и предприятия. Проектиран е с модерна визия и при построяването са вложени само най-съвременните и дълготрайни материали и технологии. Не са използвани преградни стени от гипсокартон. Сградата е облицована с топлоизолация и минерална мазилки, оцветени със силиконови бои. Аспирационната система в бистрото осигурява чист въздух при гости - пушачи. Топлата вода се подава със съвременна и напълно автоматизирана слънчева инсталация с капацитет 1000 л на час, които са напълно достатъчни за обслужване на сградата. Санирането на сградата и употребата на слънчево водоподгряване намаляват енергийните разходи в сградата с почти 50%.

Пред хотела има паркоместа за 5 автомобила, а отстрани - дворна част, подходяща за разполагане на маси, обслужвани от бистрото. Общата застроена площ е 1180 м2 върху собствен парцел от 350 м2. Пуснат е в експлоатация през 2005 година и е работил 3 години в сезона от май до септември. Оборудването и обзавеждането са нови и няма нужда от ремонтни работи. Обектът се продава със земята и всички права върху нея.

#Равда е курортно селище, което предлага голямо разнообразие от туристически услуги, спортни дейности и възможности за незабравими екскурзии. Туристите са пленени от красивите и чисти плажове с фин пясък, наличие на плажни чадъри, шезлонги и уютни плажни кафенета. Равда е известна и популярна дестинация за деца, младежи, студенти, както и за семейства с деца, привлечени от чистия въздух и чудесни условия за плажуване. Тук ще откриете богато разнообразие от ресторанти, барове и таверни с традиционна и интернационална кухня, както и рибни специалитети. Постоянен автобусен транспорт осигурява връзка от Равда до Бургас, Несебър и Слънчев бряг.

 

Данни за контакт:

Viber и WhatsApp:
☎ +359 988 992 998
☎+359 878 514 206

 

Резервация на имот

Можете да направите резервация на имот, който сте харесали с депозит от € 2000, който може да платите в брой или по банков път. Депозита е валиден 14 дни, след което следва да се подпише предварителен договор.

 

Комисионната, която трябва да се заплати на агенцията е в размер на 3% от покупната цена, (но не по-малко от 500 евро) се заплаща при подписване на предварителния договор за покупко-продажба.

Как да купя