к.к. Слънчев бряг - Луксозна къща "Вила Казабланка"!

  • Кат. номер: 0132
  • РЗП на къщата - 330 -350 кв. м.
  • Двор: 1010 - 1100кв. м.
  • Спални: 4
  • Басейн: 59 кв. м.

Вила Казабланка е щедра и луксозна къща в най-големия български курорт – Слънчев бряг.

 

Възможно е разсрочено плащане без оскъпяване до 6 години.

Вилата може да бъде наета и под наем.

 

880 000,00 €
Подробно описание
Резервация на имот
Как да купя
Подробно описание

Вила „Казабланка” има класическа средиземноморска архитектура, светъл и искрящ екстериор, прохладен и изискан интериор. Автентично изпълнени детайли в традицията на средиземноморската архитектура изграждат колорита и идентичността на къщата. Вила „Казабланка” ви предлага много щедро пространство, много настроение и много радост от живота. Светлина и жизненост са водещите черти в този дом.

 

С внушителен вход къщата ви посреща в изключително просторен хол. Пространството на дневната и кухнята е решено в „open space” схема.  Дневната е с обособени кътове за  трапезария, почивка и забавление с голяма камина. На юг дневната се отваря изцяло към верандата през голяма  витрина, като се образува уникално преходно пространство идеално за вечерни партита. Разполага с четири двойни спални със самостоятелни бани и дрешник. Дневната и две от спалните са обърнати към вътрешната градина на къщата и басейна. В градината централно е разположен голям плувен басейн изцяло облицован с естествен мрамор “Pyrgos Light”. Градината е просторна и богато озеленена с екзотични дървета и цветя с обособени кътове за шезлонги около басейна. Къщата е луксозно и много  елегантно обзаведена, декорирана с авторски витражи с изцяло индивидуално изработени мебели. В интериора са използвани изключително луксозни естествени материали, естествен мрамор “Pyrgos Light”.

 

Вилата може да бъде наета и под наем. На ваше разположение ще има екип от професионалисти, който ще се погрижи, времето прекарано във вилата да е изпълнено само с положителни емоции, без грижата за ежедневни битови въпроси. Като допълнителни услуги се предлагат наемане на лична домашна помощница, наемане на личен готвач, наемане на автомобил, яхта; помощ при организиране на мероприятия и много други.

 

Цени за наемане на вилата:
от 01.05 до 30.06 – 732 евро на вечер
от 01.07 до 20.08 – 990 евро на вечер
от 21.08 до 31.09 – 732 евро на вечер
от 01.10 до 30.04 – 633 евро на вечер 

Минимален брой нощувки - 2 

 

Данни за контакт:

Viber и WhatsApp:
 +359 988 992 998
+359 878 514 206

Резервация на имот

Можете да направите резервация на имот, който сте харесали с депозит от € 2000, който може да платите в брой или по банков път. Депозита е валиден 14 дни, след което следва да се подпише предварителен договор.

 

Комисионната, която трябва да се заплати на агенцията е в размер на 3% от покупната цена, (но не по-малко от 500 евро) се заплаща при подписване на предварителния договор за покупко-продажба.

Как да купя