София, 2-стаен апартамент във Фондови жилища - Банишора!

  • Кат. номер: 0240
  • ЗП: 50 кв. м.
  • Етаж: 1 от 2

 

 

Trustconsult представя на вашето внимание двустаен апартамент във кв. Фондови жилища. 

 

Апартаментът е саниран, ремонтиран и със сменени ел. и вик инсталации. Отоплението е на ток, като и в двете стаи има климатици. Имотът е застрахован и заобиколен от много зеленина. Има възможност за свободно паркиране. Намира се до две училища и детска градина. Снимките отговарят на реалното състояние на апартамента. Към жилищетп има и мазе 14 кв. м.

 

Агенцията е с ключ. Офертата е само за крайни клиенти.

 

 

Данни за контакт:
 
Viber и WhatsApp:
 +359 988 992 998
+359 878 514 206
42 500,00 €
Резервация на имот
Как да купя?
Резервация на имот

Можете да направите резервация на имот, който сте харесали с депозит от € 2000, който може да платите в брой или по банков път. Депозита е валиден 14 дни, след което следва да се подпише предварителен договор.

Как да купя?

Какво трябва да знаете, ако искате да купите този имот?

 

1. Голяма част от проектите за апартаменти ново строителство, които предлагаме, са без комисиона за купувача. Обикновено това е посочено в презентацията на самия проект. Въпреки това попитайте агента за контакт, дали дължите комисиона за конкретния имот.

 

2. В обявената цена на имота не са включени комисионното възнаграждение на TRUSTCONSULT (когото такова е дължимо) и държавните разходи по сделката (местен данък, нотариални такси и такса към Агенцията по вписванията, които (данък и такси), възлизат общо на около 3,5 - 4,0% от стойността на имота.

 

3. Обичайното комисионно възнаграждение, което дължите при покупка на имот е 3% (без ДДС) от продажната му цена, но не по-малко от 1000 евро се заплаща при подписване на предварителния договор за покупко-продажба.

 

За консултация във връзка с изчисляване на разходите по сделката, можете да се свържете с нас.

 

3. Можете да получите безплатна консултация за избора на най-подходящия за Вас имот, като се свържете с нас и се договорите за среща.

 

4. Тук можете да видите практическите съвети на НАП при наемане, покупка и продажба на недвижими имоти.